Dette er nettsidene til Element og Spesialtransport AS.


Kontaktinformasjonen til Element og Spesialtransport AS er:


 


Post- og besøksadresse: Industriveien 8, 3300 Hokksund

E-post: kontor@elementtrans.no

Telefon: 32 25 17 50

Organisasjonsnr.: 977 047 676


For spørsmål du måtte ha om vår behandling av personopplysninger kan du kontakte oss.


Vår nettstedsadresse er: www.elementtrans.no


 


VÅRE RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN


Her er Element og Spesialtransport AS sine retningslinjer for personvern for brukere av nettstedet www.elementtrans.no:


Element og Spesialtransport AS har som mål å behandle personopplysninger med respekt, forsiktighet og i henhold til gjeldende lovverk.


Her er en oversikt over hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn:


 


INFORMASJONSKAPSLER


Våre sider benytter informasjonskapsler og ved å bruke www.elementtrans.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.


Informasjonskapsler er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker www.elementtrans.no.


De fleste nyere nettlesere, som Opera, Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox, Safari etc, er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler må du derfor selv velge å endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.


Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.


Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.


Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker på våre nettsider:


 


Navn: Google Analytics


Formål: Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden.


Informasjonskapslene samler kun informasjon som er anonym, derav antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker.


Informasjonskapsel-navn: _unam, _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz, _ga, gat.


Les mer om de ulike og deres funksjon hos Google.


 


Navn: Google Display Advertising


DoubleClick-informasjonskapslen er en tredjeparts informasjonskapsel som medfører at Google viser egne målrettede annonser fra www.elementtrans.no på en rekke nettsteder på internett som er del av Google sitt innholdsnettverk. Dette er også kjent som remarketing. Vi bruker dette for å tilpasse annonser for brukere basert på interesser og tidligere nettstedsbruk. Denne målrettingen bidrar til en mer relevant markedsføring for deg som bruker. I henhold til Google sin personvernpolitikk samler vi ikke inn eller bruker din informasjon for å identifisere deg.


Du kan til enhver tid reservere deg mot målrettede Google Displayannonser ved å trykke her.


 


Navn: Facebook


Formål: Samler informasjon om besøkende for å tilpasse markedsføring på Facebook.


Informasjonskapsel-navn:  Facebook Connect, Facebook Custom Audience.


Element og Spesialtransport AS etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern. Vi selger ikke din informasjon videre til noen tredjepart.


 


KONTO PÅ NETTSIDEN (KUN INTERNT)


Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.


Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år.


Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker.


Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.


Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.


 


INNEBYGD INNHOLD FRA ANDRE NETTSTEDER


Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.


Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.


Element og Spesialtransport AS etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern.


 


KOMMENTARER


Kommentarer er ikke tilgjengelig på denne nettsiden.


 


MEDIA


Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.


 


ANALYSE


Hvem vi deler dine opplysninger med


Opplysninger om deg vil kun bli behandlet internt.


Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg


For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn).


Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.


Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg


Hvis du har en konto på dette nettstedet (kun interne medarbeidere), kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.


Hvor vi sender opplysninger om deg


Alle henvendelser som sendes inn via et eventuelt kontaktskjema på denne nettsiden sendes til kontor@elementtrans.no. Denne er kun tilgjengelig for våre medarbeidere. Informasjonen du sender inn vil bli lagret på webserver for kvalitetskontroll internt, hvor kun vi og vår webleverandør, Prege Web AS, har tilgang.TILLEGGSINFORMASJON


Hvordan vi beskytter dine personopplysninger


Vi har tillit til at våre medarbeidere og våre interne rutiner sikrer data på en forskriftsmessig måte. Vi behandler ingen «sensitive» opplysninger på nettstedet, annet enn de du eventuelt oppgir selv i kontaktskjema.


Våre rutiner for datalekkasjer


Vi lagrer ingen sensitive data i nettløsningen.


Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra


Ingen


Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.


Ingen


Opplysningskrav fra bransjelovgivning


Ingen kjente